Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Cantik tak lukisan dia? Serba salah nak puji cantik ke tidak sebab dia lukis guna darah haid dia sendiri



Serba salah nak puji cantik ke tidak sebab dia lukis guna darah haid dia sendiri.Cantik tak lukisan dia? Dia lukis guna jari dan ambil masa selama 9 bulan untuk siapkan 'artwork' ini yang diberi nama 'The Diary of My Period'.

Artist: Timi Páll
Asal: Oradea, Romania
 
komen nitezen--
 
Hakimie Langat mngkin ade maksud di sebalik lukisan ni.. dye frust sbb keguguran ke.. kte mne tau... tngok wajah dy mcm da jdi seorang ibu...
#bersangka_baik
 
 Wani Zul dpt rasa prasaan dya.. mgkn trlalu lma mnunggu utk ada baby sndri.. tpi stiap blan, period.. dya bgitu sdey.. dgn mnghasilkn lkisan baby dlm kandungan cmNie..
 
 Elena Cross Stitch Mcmna dia ambik drh tu agknye ek...duduk mencangkung tadah dgn mangkuk ke atau perah pad dia tu xpn masa nk lukis bru colek kt ***.... eee...pngotor siot...loya tekak,yg bkn2 je...






Labels: pelik

TERIMA KASIH SUDI BACA Cantik tak lukisan dia? Serba salah nak puji cantik ke tidak sebab dia lukis guna darah haid dia sendiri. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top